INFO

  • Data: Iunie 13, 2023
  • Client: PROMEDIVET SRL
  • Adresa: Sovota, Mureș
  • Putere Instalată: 102,15 kWp
Suntem încântați să împărtășim finalizarea cu succes a celui mai recent proiect al nostru în Sovata, județul Mureș, România pentru partenerul nostru 𝐏𝐫𝐨𝐦𝐞𝐝𝐢𝐯𝐞𝐭. Cu multă mândrie vă prezentăm o realizare de top a echipei 𝐓𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐁𝐥𝐮 𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭𝐢𝐨𝐧: proiectarea și implementarea unei centrale fotovoltaice de ultimă generație cu o capacitate totală instalată de 102,15 kWp. Această instalație va genera anual 110,2 MWh/an, o cantitate impresionantă de energie curată și regenerabilă. 💡🔋

Beneficii verzi

Suntem încântați să vă anunțăm o nouă etapă în angajamentul nostru pentru sustenabilitate: Promedivet a investit recent într-o centrală fotovoltaică, marcată ca un pas important în direcția energiei regenerabile și a reducerii amprentei noastre de carbon.

Angajament pentru un viitor verde

Suntem mândri de această realizare și suntem recunoscători pentru sprijinul și colaborarea partenerilor noștri în realizarea acestui proiect. Ne angajăm să continuăm să explorăm și să implementăm soluții inovatoare pentru a contribui la construirea unui viitor mai curat și mai sustenabil pentru toți.

Beneficiază de puterea soarelui

Și afacerea ta poate deveni sustenabilă, astăzi puteți bebeficia de diferite programe de susținere a investițiilor în energii regenerabile. Think Blu Solution îți oferă un pachet complet de servicii și echipamente pentru ca afacerea ta să devină mai competitivă și mai prietenoasă cu mediul.