Proiectare Sisteme Fotovoltaice

Proiectarea sistemelor fotovoltaice este cel mai important pas în implementarea unui sistem complet. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu cele mai bune soluții pentru implementarea proiectelor.  dumneavoastră. Suntem conduși de pasiunea pentru calitate și de aceea vă asigurăm că toate componentele sistemului proiectat vor fi atent selecționate în funcție de performanțe și durabilitate.  

Proiectare Sisteme de înmagazinare a energiei

În cazul în care dețineți un sistem fotovoltaic și dorițî un upgrade prin atașarea unui sistem de baterii echipa Think Blu este aici pentru dumneavoastră.

Proiectare Sisteme de Încărcare Autovehicole Electrice 

Autovehicolele electrice au devenit foarte populare datorită implicării la nivel mondial a autorităților în procesul de conștientizare a populației în ceea ce privește gradul de poluare și cum poate fi combătută. Astfel în ultimii ani s-a înregistrat o afinitate mai mare a populației pentru autovehicolele electrice. Dar autoturismele electrice sunt doar o parte a întregului sistem. Tot mai multe instituții pulblice și numeroși agenți economici au ales să ofere colaboratorilor, contribuabililor dar și clienților posibilitatea de a-și încărca autoturismul. Noi, Think Blu Solution vă stăm la dispoziție cu cele mai performante si mai durabile stații de încărcare auto.

Proiectăm un viitor mai verde!

Cum reușim?

  • analizămși întocmim documentația necesară în funcție de distribuitorul de energie din zona dumneavoastră 
  • verificăm situația din teren și analizăm fiecare parte a proiectului în detaliu
  • alegem cea mai fezabilă soluție pentru proiectul dumneavoastră 
  • proiectăm sistemul dumneavoastră alegănd materiale și componente de cea mai bună calitate
  • realizăm proiectul în formatul cerut, atât pentru distribuitorul de energie cât și pentru înstituțiile guvernamentale (valabil pentru accesarea de fonduri guvenamentale și europene) 

Doriți să dezvoltați un sistem fotovoltaic?

Echipa Think Blu vă transformă proiectele în realitate.