Stații de încărcare auto

În urmă cu câțiva ani automobilele electrice erau doar de dommeniul filmelor S.F.. Viziunea unor companii precum și inovarea continuă în domeniul automobilistic ne oferă astăzi o alternativă ecologică la folosirea  intensivă  a combustibililor lichizi a căror utilizare au crescut alarmant nivelul de poluare. Piața de automobile electrice este într-o creștere exponențială de la an la an astfel că a apărut necesitatea montării de stații de încărcare  nu numai acasă la deținător ci și în parcările marilor retaileri, stațiile de alimentare cu carburanți convenționali, în parcările instituțiilor publice, etc..    

Versatilitate

Stațiile de încărcare pot fi montate în orice spațiu destinat parcării de automobile atât timp cât există o sursă viabilă de alimentare cu energie electrică. În plus tot mai mulți producători de stații de încărcare ce furnizează echipamente hibride, un plus atât pentru cei ce le operează cât și pentru cei ce le utilizează.

De ce să instalezi o stație de încărcare auto?

Stațiile de încărcare auto vor deveni în viitorul apropriat un strict necesar așa cum sunt acum stațiile de alimentare cu carburant. Tot mai multe companii întrevăd necesitatea și investesc în montarea de astfel de echipamente de ultima generație. Beneficiile unei astfel de stații sunt multiple dar cele mai importante sunt creșterea numărului de clienți, îmbunătățirea imaginii iar dacă le folosim împreună cu un sistem fotovoltaic eficiența sistemului este maximă.

Serviciile noastre:

Procesul montării unei stații de încărcare poate fi anevoios dar specialiștii noștri vă stau la dispoziție pe toată durata proiectului oferindu-vă următoarele servicii:

  • evaluarea instalației existente în vederea montării unei stații de încărcare.
  • consultanță în vederea alegerii unei stații de încărcare
  • documentația necesară montării și exploatării statiei de încărcare.
  • dirigenție de șantier pe toată durata implementării
  • implementarea proiectului inclusiv punerea în funcțiune

Doriți să instalați o stație de încărcare auto?

Dacă sunteți pe cale să vă achiziționați un autovehicol electric sau vreți să oferiți clienților sau angajaților dumneavoastă un beneficiu, noi vă stăm la dispoziție cu cu toate serviciile aferente.