Sisteme Alternative de Producție a Energiei Electrice

Dezvoltarea continuă a acestui sector de producție a energiei conferă sistemelor fotovoltaice un loc important loc în topul producției energiei verzi. Versatilitatea panourilor și a sistemelor integrate vin în întâmpinarea nevoilor clienților rezidențiali și business.  

Panouri fotovoltaice

Panourile fotovoltaice sunt dispozitive performante care transformă energia solară în energie electrică pentru a alimenta case, clădiri , fabrici, autoturisme sau chiar avioane și ambarcațiuni. În această cursă spre un viitor verde dezvoltatorii continuă inovarea și aduc în fața clienților panouri din ce în ce mai performante. Astăzi pe piață găsim panouri peformante care pot produce peste 600W, un aspect deloc de neglijat dacă luăm în considerare reducerea substanțială a spațiului de expunere/montaj.

Durata de folosire

Un aspect foarte important în ceea ce privește alegerea unui sistem fotovoltaic este durata sa de viață. Toți producătorii de panouri fotovoltaice garantează mai nou o durată de viață de până la 30 de ani.

Sisteme ”on-grid” și ”off-grid”

Sistemele fotovoltaice se împart în două mari categorii și anume ”on-grid” și ”off-grid”. Sistemele ”on-grid” sunt sistemele care funcționează în strânsă legătură cu sistemul național de distribuție a energiei iar cele ”off-grid” sunt cele care funcționează independent de sistemul de distribuție.

Alegeți sistemul fotovoltaic care vi se potrivește.

Echipa Think Blu Solution vă poate ajuta în alegerea unui sistem fotovoltaic. Specialiștii noștri vă recomandă sistemele la cheie, sisteme dezvoltate și implementate de Think Blu Solution. Află cum:

  • stabilim împreună care este nevoia energetică 
  • dezvoltăm sistemul și îl implementăm conform standardelor noastre de calitate
  • oferim consultanță și servicii de dirigenție de șantier pe toată durata implementării
  • noi ne ocupăm de toată documentația 
  • la cerere servicii de mentenanță și intervenție

Alege să fii verde!

moștenirea noastră pentru viitor

Alegând un sistem fotovoltaic alegi să sa oferi mai mult aer curat generațiilor următoare.

Doriți să implementați o soluție fotovoltaică?

Echipa Think Blu oferă sisteme fotovoltaice la cheie.