INFO

  • Data: April 3, 2023
  • Client: CIMERIEN SRL
  • Adresa: Odoreiu, Satu Mare
  • Putere Instalată: 75,15 kWp
Încă un proiect realizat cu succes de Think Blu Solution. Clientul nostru CIMERIEN SRL va beneficia de acum înainte de o centrală fotovoltaică cu o capacitate instalată de 75,15 kWp, care va genera o cantitate anuală de energie de 89 MWh și implicit reduceri substanțiale în facturile de energie electrică. Costurile de operare sunt un vector important în eficiența fiecărei companii, investind în energie regenerabilă aceste costuri pot fi reduse semnificativ oferind afacerii voastre noi oportunități de dezvoltare. Alege un viitor sustenabil, alege Think Blu Solution- Energia ta verde!

Angajament

Salutăm cu entuziasm un nou pas către un viitor mai verde și mai sustenabil! Suntem încântați să vă prezentăm proiectul nostru recent finalizat la CIMERIEN, un producător de emulsii bituminoase dedicat inovației și protecției mediului înconjurător.

Echipa noastră a realizat instalarea unei centrale fotovoltaice de ultimă generație la facilitățile CIMERIEN, oferind astfel o sursă de energie curată și durabilă pentru operațiunile lor.

Sustenabilitate

Suntem mândri să fim partenerii CIMERIEN în eforturile lor de a contribui la protejarea mediului înconjurător și de a construi un viitor mai sustenabil pentru toți. Cu fiecare pas pe care îl facem către utilizarea eficientă a resurselor naturale, ne îndreptăm către un viitor mai luminos pentru generațiile viitoare.

Beneficiază de puterea soarelui

Și afacerea ta poate deveni sustenabilă, astăzi puteți bebeficia de diferite programe de susținere a investițiilor în energii regenerabile. Think Blu Solution îți oferă un pachet complet de servicii și echipamente pentru ca afacerea ta să devină mai competitivă și mai prietenoasă cu mediul.