INFO

  • Data: August 20, 2023
  • Client: Telecabina Bâlea Lac
  • Adresa: Bălea Lac, Sibiu
  • Putere Instalată: 40,5 kWp
Ne mândrim cu încă un proiect realizat cu succes. Alături de clientul nostru, Telecabina Bâlea Lac SRL, am implementat un sistem fotovoltaic de 40,5 kW, On Grid pe acoperiș înclinat, finanțat prin programul Electric Up. Proiectul este singurul realizat la această altitudine în România, 2034 m, și beneficiază în completarea sistemului de două stații de încărcare auto, fiecare având puterea de 22kW. Astfel, turiștii care vor dori să parcurgă Transfăgărășanul la volanul unui autovehicul electric sau plug-in hibrid pot alimenta de acum la Bâlea Lac.

Provocări și beneficii

Bâlea Lac este nu doar un loc deosebit de frumos, dar și unul extrem de challenging din punct de vedere logistic și tehnic. Cu toate acestea, echipa noastră și-a asumat provocarea și a reușit să implementeze o soluție care să aducă avantaje multiple pentru mediul înconjurător și pentru comunitatea locală.

Această instalație fotovoltaică va avea un impact semnificativ în reducerea emisiilor de carbon și în creșterea producției de energie verde. Prin captarea luminii solare și transformarea ei în electricitate curată, vom contribui la diminuarea dependenței de sursele tradiționale de energie și la protejarea mediului înconjurător. Mai mult decât atât, proiectul nostru va servi ca un exemplu de bune practici în utilizarea tehnologiilor verzi în condiții extrem de exigente.

Dezvoltare durabilă

Suntem recunoscători pentru sprijinul și colaborarea partenerilor noștri în realizarea acestui proiect, precum și pentru efortul susținut al întregii echipe implicate. Fără dedicarea și competența fiecărui membru, această realizare nu ar fi fost posibilă.

Ne bucurăm să aducem o contribuție pozitivă în dezvoltarea sustenabilă a comunității noastre și suntem hotărâți să continuăm să explorăm și să implementăm soluții inovatoare în domeniul energiei regenerabile.

Adaugă aici textul pentru subtitlu

Beneficiază de puterea soarelui

Și afacerea ta poate deveni sustenabilă, astăzi puteți bebeficia de diferite programe de susținere a investițiilor în energii regenerabile. Think Blu Solution îți oferă un pachet complet de servicii și echipamente pentru ca afacerea ta să devină mai competitivă și mai prietenoasă cu mediul.