INFO

  • Data: 01 Februarie, 2024
  • Client: METABET CF S.A.
  • Adresa: Pitești, Argeș
  • Putere Instalată: 0,4 MW
Compania METABET, producător de macarale rulante, transtainere, lansatoare grinzi beton, traverse beton, aparate de reazem, poduri șosea și poduri metalice, adoptă o abordare inovatoare și sustenabilă, investind în panouri fotovoltaice pentru a reduce costurile operaționale și a-și consolida poziția de lider în industrie prin adoptarea practicilor ecologice și eficiente din punct de vedere energetic.

Sustenabilitate și performanță

Cu entuziasm și determinare, Think Blu Solution marchează o nouă etapă în parteneriatul său cu Metabet, prezentând cu mândrie proiectul Metabet 2. Cu o capacitate instalată de 0,4 MWh, acest proiect reprezintă o extensie a viziunii noastre comune pentru un viitor energetic durabil și eficient.

În urma succesului proiectului fotovoltaic anterior, Metabet 2 se ridică ca un simbol al angajamentului nostru neclintit pentru inovație și sustenabilitate în domeniul energetic. Echipa noastră dedicată și pasionată a demonstrat încă o dată abilitățile lor tehnice de excepție, implementând soluții de vârf pentru optimizarea eficienței și performanței energetice.

Prin această inițiativă, nu numai că oferim o sursă de energie curată și sustenabilă, dar consolidăm și mai mult parteneriatul nostru strategic cu Metabet. Împreună, ne angajăm să modelăm un viitor energetic responsabil și să dăm tonul în adoptarea practicilor ecologice în industrie.

Metabet 2 nu este doar o realizare tehnică remarcabilă, ci și o demonstrație a viziunii noastre comune pentru un mediu mai curat și un viitor mai bun. Suntem mândri să fim parte din această inițiativă și suntem recunoscători pentru încrederea continuă pe care Metabet o arată în echipa noastră și în soluțiile noastre inovatoare.

Proiectele verzi, viitor luminos

Continuăm să ne dedicăm misiunii noastre de a aduce schimbări pozitive în lumea noastră, un proiect la un moment dat. Metabet 2 este doar unul dintre numeroasele proiecte prin care ne străduim să construim un viitor mai luminos și mai sustenabil pentru toți.